Friday 22 January 2021  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Pot: Domača stran »
Prenova terase 58 let starega nebotičnika v Zagrebu
Print
 

V Zagrebu, v samem centru mesta, so stanovalci tako imenovanega "lesenega Iblerjevega nebotičnika" dobili pobudo Design District Zagreba za prenovo ravne strehe in ureditev prostora za druženje in sproščanje.

Ker je to stavba, v kateri živijo tudi nekateri znani arhitekti, so le-ti s strokovnimi nasveti in mladim studijem BIRO dali idejno rešitev o ozelenitvi terase. Fibran je prispeval idejo o lahkih in toplotno izolativnih koritih za zelenje in tako je terasa dobila koristen in zanimivo oblikovan prostor, na kateri bodo stanovalci preživeli marsikatero popoldne v prijetnem druženju. Da sonce ne bo izgovor za piknike v vročih poletnih dneh, je bila zasnovana tudi lesena pergola, ki še čaka na postavitev. 

Tako smo praznovali zaključek gradnje in sprejemali goste...

...in si razgledovali po res prelepi terasi markantnim razgledom.

Tako smo gradili...

fibran za vrtne gredice na strehi

fibran

...in zdaj zasluženo uživamo:


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2021 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!