Monday 1 March 2021  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

ArchiMAID - webinar
Only for members
Please Login or Sign up to see this article.

ArchiMAID - program gradbene fizike
Print

V podjetju FIBRAN NORD d.o.o. smo za vas pripravili računalniški program ArchiMAID, s katerim boste lahko dokazovali tako ustreznost stavbe skladno s "Pravilnikom o učinkoviti rabi energije v stavbah", kot izračunali, v katerem energijskem razredu bo projektirana stavba glede na "Pravilnik o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb (EI)".

Redno organiziramo izobraževanja, na katerih vas bo mag. Matjaž Zupan, eden vodilnih slovenskih gradbenih fizikov, seznanil z delovanjem programa.

Prijava na ArchiMAID-ovo izobraževanje

Na redno izobraževanje o uporabi aktualnega programa za izračun gradbene fizike se lahko prijavite preko spletnega obrazca, na katerem so navedeni termini predavanj.
Na predavanjih boste dobili kodo za brezplačen dostop do instalacijskega programa ArchiMAID. Če mislite, da izobraževanja ne potrebujete, vam bomo na željo poslali kodi za prijavo in aktivacijo programa, izobraževanja pa se boste po potrebi udeležili kasneje.

Aktivacija programa ArchiMAID

Program ArchiMAID lahko pričnete uporabljati po vzpostavljeni aktivaciji. Serijsko številko, ki jo poleg ostalih podatkov vpišete v aktivacijski obrazec, dobite na brezplačnih, a obveznih predavanjih.Ponovna namestitev Archimaida
Print

Ob registraciji programa Archimaid ste na osnovi serijske številke, ki ste jo dobili na predavanjih, prejeli še identifikacijsko številko. Ti dve številki sta vaši trajni osebni kodi, s katerima lahko ponovno namestite program Archimaid na novi ali pa dodatni računalnik. Program lahko ponovno naložite na vaš novi ali dodatni računalnik. Ne pozabite se predhodno prijaviti kot uporabnik www.archive.fibran.si spletne strani. 

V primeru, da ste pozabili ali izgubili vaši osebni kodi, nam sporočite, da vam pomagamo.
Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2021 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!