Sunday 25 October 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

FIBRANxps
Print

Turkizne toplotne izolacije iz ekstrudiranega polistirena, izdelane pod blagovno znamko FIBRANxps,  vgrajene z občutkom izkušenega mojstra, so trajen, trden in učinkovit ENERGIJSKI ŠČIT tudi v okoliščinah, kjer druge toplotne izolacije obnemorejo. 

 

Uporaba 

 FIBRANxps je posebna toplotna izolacija, ki se uporablja tudi v vlažnem okolju in pod ekstremnimi obremenitvami.
 
Proizvodi FIBRANxps, ki se uporabljajo tako v gradbeništvu kot v industriji, imajo tehnično fizikalne lastnosti, oblike robov ter površine plošč prilagojene zahtevam namena uporabe.

 

 

 

 

 

 

FIBRANxps - specialna toplotna izolacija
Turkizna toplotna izolacija iz ekstrudiranega polistirena FIBRANxps je zaradi svojih izjemnih tehničnih karakteristik nepogrešljiv material tako v gradbeništvu kot v industriji. FIBRANxps je izdelan z okolju prijaznimi plini in izpolnjuje evropske zahteve ekološko neoporečnih materialov.

 

FIBRANxps - širok spekter uporabe
FIBRANxps je celosten ENERGIJSKI ŠČIT, ki ščiti pred ekstremnimi temperaturnimi vplivi in ohranja gradbeno fizikalne lastnosti ob ekstremnih dolgotrajnih obremenitvah in energijsko učinkovitost v vlažnem okolju.

FIBRANxps toplotno izolacijske plošče se uporabljajo predvsem v gradbeništvu, medtem ko se v industrijsko izdelane elemente vgrajuje predhodno oblikovane izolacije.

FIBRANxps - zanesljiv partner
FIBRANxps proizvodi imajo CE znak, ker so testirani v skladu z evropsko zakonodajo ter imajo redno kontrolo kakovosti v proizvodnji. Za posamezno uporabo ima FIBRAN pridobljena tudi tehnična soglasja oz. posebna dovoljenja za uporabo materiala v zahtevnih pogojih uporabe. FIBRAN-ovi strokovnjaki bdijo nad kakovostjo izdelanih proizvodov, prav tako pa razvijajo nove izdelke glede na potrebo trga.

V FIBRAN-u so pripravili tehnične risbe, priročnike ter programsko opremo za pomoč pri projektiranju, na razpolago pa so tudi za strokovne nasvete pri nakupu in izvedbi energijskega ščita stavb.
Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!