Sunday 25 October 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Pot: Domača stran »
FIBRAN je pridobil prestižni certifikat platinasta bonitetne odličnosti AAA
07/08/2019 Print

Bisnode je letos prvič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu dosegajo najvišji razred Zlati AAA najmanj tri leta zapored), med te letos spada tudi FIBRAN d.o.o.  V Sloveniji je le 1,2% podjetij, ki dosegajo mednarodno priznane standarde platinaste bonitetne odličnosti.

 

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako s strankami, kupci, dobavitelji kot tudi z zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji.

To priznanje je rezultat timskega dela in potrditev, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah, ter nam predstavlja veliko motivacijo za naprej.


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!